vrijdag, 22 juni 2007

390. De chique madam (2)

Dat is straf! Eergisteren een foto van 20 april 2007 opgevist, en gisteren: tsè-tseiein. Alsof we een geest opriepen, daar zat onze mysterieuze verschijning weer.

Die dame was zeer vriendelijk, we hebben dan ook de weg getoond naar onze redactie. Benieuwd of ze de bewonderende reacties van onze lezers leest en of ze gaat reageren.

Oh ja, voor een kleine bijdrage houdt zij uw handje vast en zet ze haar keel open om enkele feeërieke klanken te produceren.

(foto: JGL4731)

070622-JGL4731

 

16:05 Gepost door Joris Luyten | Commentaren (3) | Tags: straatartiesten, plezier, muziek

Commentaren

hey Joris ik heb ze een 2 tal weken daar al gezien!
ze is knap ja en groen hehe!
lieve zonnekes nog
want ik kom afscheid nemen
je leest wel waarom he
doeiie en tot ziens!!

Gepost door: Sunny-Kay | vrijdag, 22 juni 2007

Reageren op dit commentaar

gidsjoris....goede avond.... holala...die dame is bekend....en de broeder van liefde leeft nog....we zouden mekaar niet teveel pijn doen...afwachten maar.....haja....deze week was er vraag op radio 2..." Hoe bluste men in de middeleeuwen een brand, zoals b.v. in Antwerpen ??"....wel er kwamen antwoorden binnen...en natuurlijk ook de emmerkettingen...en ik dacht direct aan U....Joris moet dat weten...of niet ??? Nog een fijne avond......groetjes :-)pepino

Gepost door: pepino | vrijdag, 22 juni 2007

Reageren op dit commentaar

We hebben ze ook gezien ! Den Berre moest op controle naar Antwerpen en wou daarna nog een terraske doen...maar we zijn niet lang gebleven, het ging nog niet ! Hij beseft nu wel dat zijn herstel wat langer zal duren.....
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | zaterdag, 23 juni 2007

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.